Kosár

Kérdése van? +36 70 528 58 89

Személyes átvétel: XVII. ker., szállítás már 995 Ft-tól!

Általános Szerződési Feltételek

Minden, ami fénykép – Memóriajáték.hu – Általános Szerződési Feltételek (érthetően, emberi nyelven, röviden)

Szabályzat a Megrendelők saját feltöltött fotóiból készített
  • egyedi fényképes ajándéktárgyak,
  • a megrendelők fotóiból, grafikáiból készített egyedi ruházat,
  • a Memóriajáték.hu szellemi tulajdonát képező mintákból készített egyedi ruházat,
  • adott témakörből a Memóriajáték.hu által készített memóriajátékok,
  • ill. a weboldalon felsorolt fényképes szolgáltatások
megrendeléséhez.

Szerződő felek
A https://fenykep.memoriajatek.hu/ weboldal (továbbiakban: Weboldal) és webáruház üzemeltetője. Továbbiakban: Memóriajáték.hu.

Cégnév: Kon-Cept Humán Tanácsadó Betéti Társaság
Székhely: 1194 Budapest, Szabadka u. 16. (kizárólag levelezési cím, ezen a címen személyes átvétel nincs!)
Adószám: 28578600-1-43
Cégjegyzékszám: 01-06-413916
Elérhetőségek:
E-mail: info@memoriajatek.hu
Telefon: +36-70-528-58-89
Személyes átvétel: Budapest, XVII. Helikopter Lakópark (pontos címet megrendeléskor adunk!)

Azon személyek, akik a Memóriajáték.hu-tól jelen ÁSZF-ben foglaltaknak megfelelően termékeket és szolgáltatásokat rendelnek. Továbbiakban: Megrendelők.

A Megrendelő által a jelen weboldal „WEBSHOP” menüpontjában megrendelt fényképes ajándéktárgyak és ruházat (továbbiakban: Áruk) és fényképes szolgáltatások (továbbiakban: Szolgáltatások) megrendelésének teljesítése és leszállítása a Megrendelő részére.

A szerződés abban az esetben jön létre, ha a Megrendelő a Memóriajáték.hu fenykep.memoriajatek.hu weboldalát és online webáruházát használva Árut és Szolgáltatást rendel a Memóriajáték.hu-tól. Ehhez a Megrendelőnek végig kell mennie a rendelési folyamaton, ki kell választania a terméket azok egyedi jellemzőivel együtt (fajta, típus, méret, szín, stb.), ha szükséges, feltöltenie egyedi fényképét vagy grafikáját, kosárba tenni, majd a pénztárban fizetési és szállítási módot választva adatai megadásával véglegesítenie a rendelést. Rendelni regisztrációval és anélkül is lehetséges. A megrendeléshez el kell fogadnia jelen ÁSZF-et.
A Megrendelő a megrendeléséről e-mailben kap automatikus visszaigazolást, majd legkésőbb 24 órán belül a Memóriajáték.hu munkatársa e-mailben vagy telefonon felkeresi a megrendelés részleteinek tisztázása céljából. A Megrendelő elfogadja és tudomásul veszi, hogy a visszaigazoló e-mail a szerződés írásba foglalásának minősül. A Memóriajáték.hu fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy egészben – pl. rossz minőségű fényképek feltöltése vagy elküldése esetén.

Az Áruk árazása és szállítása a szerződéskötés napján érvényes árlista alapján történik. Abban az esetben, ha a rendszer meghibásodik és irreálisan alacsony árat jelez a Megrendelőnek, a Memóriajáték.hu fenntartja a jogot, hogy az árakat korrigálja az érvényes árlistának megfelelően. Ebben az esetben a Memóriajáték.hu külön értesíti a Megrendelőt és lehetőséget ad az azonnali elállásra, amennyiben Megrendelő nem ért egyet az árszámítással. Valamennyi ár forintban (HUF) értendő és tartalmazza az ÁFA-t.

A Megrendelő a megrendelés leadását követően 12 órán belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat. Ezt e-mailben, vagy telefonon kell jeleznie. Egyedileg, a megrendelő igényeinek megfelelően legyártott Áru ill. már igénybevett Szolgáltatás esetén a későbbiekben már nincs lehetőség az elállásra, mivel az Áruk és Szolgáltatások mind egyedileg kerülnek legyártásra, másnak nem értékesíthetőek.

Internetes vásárlás esetén az elállási jog biztosítja a fogyasztónak, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elálljon a szerződéstől és visszaküldhesse a terméket.

Felhívjuk a Megrendelő figyelmét, hogy a Memóriajáték.hu profiljába tartozó egyedi fényképes ajándéktárgyak megrendelése esetén a fogyasztót nem illeti meg az elállási jog, mivel az Árut kifejezetten a fogyasztó kérésére, az általa szabott igények alapján, egyedi kérésének megfelelően állítjuk elő. Így a Megrendelőnek az elkészült terméket kötelessége átvenni, azt az elállási jog értelmében nem küldheti vissza.

A szállítás módját a Megrendelő választja ki az Áru megrendelésének utolsó fázisában.
Személyes átvétel megjelölése esetén a Megrendelő az Árut az elkészítés jelzését követően a Memóriajáték.hu átvevőpontján, a Budapest, XVII. Helikopter Lakóparkban (pontos címet megrendelés után küldünk), előre egyeztetett időpontban veheti át.
Futáros házhozszállítás vagy csomagautomatába történő szállítás esetén a Memóriajáték.hu nem vállal felelősséget a szerződött szállító partner által okozott késedelmes szállításért és a sérült csomagolásért. A szállítás megkezdésekor a Megrendelőt e-mailben értesítjük a szállítás részleteiről.
Amennyiben Megrendelő a csomag megérkezésekor a csomagoláson vagy az Árun sérüléseket fedez fel, abban az esetben a csomagot ne vegye át, hanem jegyzőkönyv felvétele után azonnal küldje vissza a futárral. A szállítási költségekről a következő linken keresztül tájékozódhat: szállítás és fizetés.

A megrendelés elkészítésének határideje a termék típusától függően expressz megrendelés esetén 2 vagy 4 munkanap, normál megrendelési határidő esetén 7-10 munkanap. Normál és expressz megrendelésnél is házhozszállítás esetén a futárcég általi kiszállítás ideje, ill. csomagautomatába küldés esetén az átszállítás időtartama ehhez hozzáadódik. (Előbbi max. 2 munkanap, utóbbi max. 3 munkanap).

Egyedi darabszám vagy nagyobb volumenű megrendelés esetén az elkészülési határidő ettől eltérhet és egyedi ajánlatot adunk.

A fizetés történhet a megrendelés elkészítése előtt elküldött banki átutalással, vagy személyesen, készpénzben. Személyes átvétel ill. utánvétes házhozszállítás vagy csomagutomatába küldés esetén a fizetés az Áru átvételekor történik meg. Az Áru hiánytalan megfizetéséig az Áru a Memóriajáték.hu tulajdonát képezi.

Az Áru hibásnak minősül, amennyiben:
  • az elkészült Áru minősége lényegesen rosszabb, mint a feltöltött képeké,
  • az Áru nem egyezik meg a megrendelő által leadott rendeléssel,
  • az Áru megrongálódott, sérült,
  • az Áru nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek,
  • vagy ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Ebben az esetben a Megrendelő a kézhezvétel után 3 munkanapon belül írásban köteles kifogást emelni az Áru minőségével kapcsolatban, a hiba pontos leírásával. A késedelmes visszajelzésből eredő kárért a Megrendelő a felelős. A Megrendelő a Memóriajáték.hu hibájából eredő hibás teljesítés esetén jogosult a termék újrarendelésére (ellenérték nélkül). A termék újrarendelése esetén ugyanazon garanciális feltételek érvényesek, mint az újonnan rendelt termék esetén. Amennyiben az ÁSZF másképp nem rendelkezik, úgy a törvényben előírt garanciális feltételek irányadóak.

A Weboldal és az azon megjelenő grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, azok elrendezése, ill. az egyedi ruházat saját márkás és/vagy Memóriajáték.hu által tervezett mintái és grafikái a Memóriajáték.hu szellemi tulajdonát képezik és szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására a Memóriajáték.hu jogosult. A Memóriajáték.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a saját tervezésű mintáinkat, ill. a Weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, árulni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Weboldalon található egyes képek, grafikai elemek – ingyenesen letölthető, kereskedelmi célra felhasználható – ún. stock photo-k forrása a Freepik, valamint a Pixabay oldala. Ezeknek a fotóknak a tulajdonosa a Freepik és a Pixabay csapata, a képek további felhasználási módja és feltételei az ő oldalukon olvashatóak.

A Memóriajáték.hu fenntartja a jogot, hogy a Weboldalt bármikor módosítsa vagy átdolgozza. Minden igyekezetünk ellenére nem garantálhatjuk, hogy a Weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A Weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a Weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Memóriajáték.hu kifejezetten kizárja.

Helytelenül kitöltött megrendelésből eredő kárért a Memóriajáték.hu nem vállal felelősséget.

Megrendelő ezúton kijelenti, hogy feltöltött állományai nem sértenek szerzői, szomszédos, szellemi tulajdonhoz, vagy más inmateriális joghoz kapcsolódó jogokat. A Memóriajáték.hu nem vállal felelősséget a Megrendelők által felhasznált esetlegesen jogvédett tartalmakért.

A feltöltött képek tartalmáért kizárólag a Megrendelő felel. Így különösen a tiltott pornográf, a nyilvánvalóan etnikai, kisebbségi, vallási, felekezeti, bőrszín szerinti megkülönböztetésre, tiltott önkényuralmi jelképek terjesztésére irányuló, mások becsmérlését-lejáratását célzó felvételek, továbbá az itt nem részletezett, de a hatályos törvényi rendelkezés előírásainak megfelelően tiltott tartalomra nézve.

A Memóriajáték.hu hibájából eredő késedelmes kidolgozás esetén a Megrendelő jogosult a Memóriajáték.hu-val egyeztetett mértékű árengedményre.

Adatvédelemre és adatbiztonságra a Memóriajáték.hu adatvédelmi irányelvei a mérvadóak, melyek megtalálhatóak az Adatvédelmi irányelvek Adatkezelési tájékoztató menüpont alatt.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) és 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2022. 11. 20.

Memoriajatek.hu 2022

Clicky