Kosár

Kérdése van? +36 70 528 58 89

Személyes átvétel: XVII. ker., szállítás már 995 Ft-tól!

Szállítási és fizetési módok

  • Személyes átvétel a XVII. kerületben (pontos címet visszaigazoláskor adunk): ingyenes, készpénz
  • GLS házhozszállítás előreutalással (1 munkanap): 1.990 Ft
  • GLS házhozszállítás utánvéttel (1 munkanap): 2.490 Ft, készpénz, bankkártya
  • FOXPOST csomagautomata előreutalással (1-3 munkanap): 990 Ft
  • FOXPOST csomagautomata utánvéttel (1-3 munkanap): 1.190 Ft, bankkártya
  • FOXPOST házhozszállítás előreutalással (2-3 munkanap): 1.690 Ft
  • FOXPOST házhozszállítás utánvéttel (2-3 munkanap): 1.890 Ft, készpénz, bankkártya
  • Posta csomagautomata előreutalással (1 munkanap): 995 Ft
FOXPOST csomagautomata
Posta csomagautomata
GLS házhozszállítás
2009

Elindult a Memóriajáték.hu

A klasszikus memóriajátékot mindenki ismeri. Saját fényképeinkkel játszani azonban újszerű és igazán különleges élmény. Innen jött az ötlet.

Mindent önerőből kezdtünk el. Sok fejtörésbe és utánajárásba került, mire kitaláltuk, hogyan, milyen hordozóra tudjuk elkészíteni a fényképes kartonkártyákat. Egy jópofa, flash animáció alapú weboldallal indultunk, saját fejlesztéssel, 12 és 24 páros memóriajátékokkal.

Memóriajáték logó szlogennel
2010 Memóriajáték választék
2010

Egyre több a rendelés!

Bővítettük a palettát, immáron 36 és 48 páros memóriajáték csomagokat is kínáltunk. A hátlapválasztékunkat 150 db-osra bővítettük. Bevezettük a csoportos kedvezményt – óvodáknak, iskoláknak.

2011

Naprakész megoldásra váltottunk

Átterveztük a weboldalt, mivel a Flash technológia kezdett kiszorulni a webfejlesztésből. Jelentős módosítást hajtottunk végre a rendelő-feltöltőprogramunkon. A csomagolás is fejlődött: a pamutból készült tasakokat lecseréltük egyedi készítésű, méretre gyártott fadobozkákra, amiknek a tetejére ragasztjuk a dobozképet.

2011 - Méretre készített memóriajáték fadobozok
Szív alakú memóriajáték
2012

Szív alakú memóriajáték

Valentin-napra kijöttünk a szív alakú memóriajáték-kártyákkal, amiket újfent egyedül mi készítettünk így. Romantikus alkatú megrendelőink nagyon szerették, rendkívül népszerű lett, ennek ellenére nem került be az állandó választékba, csak exkluzív, alkalmi jelleggel lehetett rendelni. Még az is lehet, hogy valamikor visszatér…:)

2013

Teljesen új design

Újabb fejlesztések az oldalon, a Memóriajáték.hu 4 éves korára teljesen új design-t kapott. Javult az adminisztráció, egyszerűsödött a megrendelők dolga: innentől nem kellett megrendelőlapot visszaküldeniük – az adatbekérést online kérdőívvel oldottuk meg.

2013 - Memóriajáték.hu új design
2014 - Memóriajáték redesign
2014

Sok hasznos változás

A szolgáltatás és a weboldal is folyamatos változásban van. Ismét egy nagyobb arculati megújulás következik, új funkciók, javított gyártási technológia, precízebb kivitelezés, nagyobb kapacitás. Különböző párokból álló csomagok bevezetése. Vadonatúj hátlapok, innentől már 250 féle képből választhatnak megrendelőink, a régi kedvenc hátlapokat külön kategóriába soroltuk.

2015

36 és 48 páros csomagok

Bevezettük a 36 és 48 páros sztenderd csomagokat is, szintén méretre gyártott fadobozokkal együtt. A technológia teljesen kiforrottá vált, ezért – bízva a szolgáltatásunk állandó minőségében – elindítottuk a 100%-os Elégedettségi Garancia vállalását: bármilyen minőségi reklamáció esetén a teljes vételárat visszafizetjük. Beszédes, hogy azóta sem élt vele senki.:)

2015 - 36 és 48 páros memóriajáték csomagok bevezetése
2016 - Memóriajáték.hu teljesen megújult feltöltőprogramja
2016

Megújult feltöltőprogram

Kisebb ráncfelvarrás a designban, jelentős változtatás a feltöltőprogrammal: áttekinthetőbb felület, jóval kevesebb lépésből álló rendelés. „Hogyan rendelhet?” néven instrukciós videókat készítettünk a még gördülékenyebb megrendeléshez.

2017

Mobilos feltöltőoldal, megújult, mobilbarát külső

Ebben az évben óriási változást hajtottunk végre a Memóriajáték.hu-n: az okostelefonok elterjedésével elkerülhetetlenné vált, hogy mobilról is kezelhető feltöltőprogramot készítsünk, ezért alapjairól építettük újra a rendszert. Azóta is ez a verzió működik. Karácsonyra bevezettük a 70 páros Memória Megapakkot: egy élet fotói egy csomagban! Megrendelőink imádják az exkluzív óriás-csomagot.:) Még egy érdekesség: QR kódos videós memóriajáték csak nálunk!
2017 - 70 páros Memória Megapakk
2018 - Memóriajáték újdonságok
2018

Újdonságok bevezetése

Nálunk mindig Karácsony előtt bukkannak fel a legizgalmasabb újdonságok: 2018 novemberében konkrétan az Újdonságok menüpont.:) Vakrámára feszített vászonkép, karton és fa puzzle, sőt, szív alakú puzzle. A karton puzzle akár 8 képes fotómontázsként is kérhető!
2019

Csomagautomatába is rendelhet!

Leszerződtünk a FOXPOST-tal, az ország leggyorsabban növekvő és legstabilabb működésű csomagautomata-hálózatával. További opcióként behoztuk a Posta csomagutomata választást is. Beépítettünk egy könnyen használható chatablakot, hogy megrendelőink még egyszerűbben választ kaphassanak minden felmerülő kérdésükre.

2019 - Memóriajáték csomagautomatába szállítás
2020-kuponkod-kedvezmeny
2021

Kuponkedvezmény visszatérő vásárlóinknak

Nagyon jóleső érzés, hogy vannak, akik az indulásunk óta kísérnek minket. Köszönjük, hogy rengeteg visszatérő megrendelőnk újra és újra bizalmat szavaz nekünk. Hálánk jeléül vezettük be számukra a visszatérő vásárlóknak járó kuponkedvezményeket.

2022

A Minden, ami fénykép webáruház elindítása

Külön motorral, a Memóriajáték.hu alá tagozódva indítottuk be új webáruházunkat, ahová egy helyre költöztettük át az eddigi vászonkép és puzzle készítést, kibővítve további fényképes ajándékokkal. Emellett belekezdünk a fénykép előhívás, szkennelés, digitalizálás, emlékmentés szolgáltatásba. Mostantól egyedi fényképes ruházatot is készítünk, akár az Önök képeivel, akár a mi vicces ötleteinkkel nyomtatva, törekedve a legmagasabb minőségre – ahogyan azt már hosszú évek óta megszokhatták tőlünk.
2022 - Memóriajáték.hu - Mindenm, ami fénykép webáruház

Memoriajatek.hu 2022

Clicky